joulupukkivideo avautuu

Joulupukkivideo julkaistu

Joulupukkivideon ensimmäiset askeleet on otettu vuonna 2018, jolloin ulkomailla joulua viettänyt perhe tiedusteli mahdollisuutta saada joulupukilta videon. Videolla joulupukki tiesi kertoa kaikki vuoden tapahtumat ja sen, että tontut ovat tuoneet lahjat hotellihuoneeseen kylpyläkäynnin aikana. Vuonna 2019 tarjosin muutamalle ulkosuomalaiselle mahdollisuuden ilahduttaa ulkomailla olevia suomalaisia joulupukin tervehdysvideoilla ja videot olivat hyvin pidettyjä.

Vuosi 2020 on hyvin poikkeuksellinen koronan vuoksi ja tänän vuonna haluan tarjota laajemmin mahdollisuutta kaikille saada joulupukki videon välityksellä saataville.

PalveluKestoHinta
Perusvideo
1-3min15€
Räätälöity joulupukin video ​

2-5min25€
Räätälöity joulupukin video ​
+5min40€
Videotapaaminen joulupukin kanssa 

15min50€
Lahjakortti joulupukkivideo.fi

2-15min15-50€
Lahjoita joulupukkivideo tai videotapaaminen vähävaraiselle perhelle

2-15min15-50€

Yritykset

Yrityksille on tarjolla myös mahdollisuus tilata joulupukin videotervehdys asiakkaille tai yhteistyökumppaneille. Video on hyvä mahdollisuus yrityksille erottautua muista yrityksistä, jotka toimittavat sähköpostin tai kortin asiakkaille tai yhteistyökumppaneille

Palvelu
KestoHinta
Joulutervehdys yhteistyökumppanille tai asiakkaille1-2min50€ alv 0%
Pitkä joulutervehdys asiakkaille3-5min75€ alv 0%
Kysy tarjous0-60minNeuvoteltavissa 

Odota vielä vahvistusta Holvin verkkokaupan avautumisesta ja aukeamiseen saakka voitte ottaa yhteyttä Ota yhteyttä kautta ja lähettää tilauksen sen kautta ja saatte tilauksesta laskun. Avaamme verkkokaupan niin pian kuin mahdollista!

Hyvää ja turvallista joulun odotusta kaikille

Pysykää terveenä

Joulupukki

Scroll to Top